samen zijn we een beweging

hé creatieveling, wil je meedoen?

Ben jij ontwerper, visual artist of maak je gewoon waanzinnig mooie dingen? Ontwerp dan een print voor T-matters.

Het design moet als basis een maatschappelijk probleem of vraagstuk hebben, waarvan jij denkt dat deze gedeeld moet worden met zoveel mogelijk mensen. Denk aan onderwerpen zoals schending van de mensenrechten, klimaatverandering, voedselverspilling, discriminatie, dierenleed of een ander maatschappelijk onderwerp waar jij je mee verbonden voelt.

Vinden wij jouw ontwerp ook te gek en vinden we dat deze in de T-Matters collectie past? Dan gaan we hem daadwerkelijk maken en aanbieden via onze verkoopkanalen.

What’s in it for you? Allereerst draag jij jouw steentje bij aan een betere wereld. Daarnaast geven wij je een podium om jouw bekendheid als ontwerper/artist te vergroten. Je naam wordt vermeld bij het betreffende ontwerp in de online shop en komt op het hanglabel aan het artikel. Tenslotte is een deel van de opbrengst per verkocht shirt voor een organisatie, passend bij jouw onderwerp, die positieve impact maakt.

De specificaties voor je ontwerp vind je hier. Een voorbeeld van de licentieovereenkomst kun je hier vinden.

Al zin om impact te maken?

samenwerken

Wil je met ons samenwerken of heb je ideeën om nog meer impact te maken? Laat het ons weten!

We zijn te bereiken via info@t-matters.nl of telefoonnummer 06 24565070.

hall of fame

Ha, we zijn pas net begonnen. Maar hier komen binnenkort foto’s van de makers en dragers van onze shirts. Allemaal mensen die bijdragen aan het maken van positieve impact!